Sposób przygotowania

Włoszczyznę dokładnie oczyścić i umyć. Marchewkę i pietruszkę naciąć z grubszego końca na krzyż. Z włoszczyzny i boczku zagotować wywar. Do wywaru dodać żurek. Doprawić majerankiem, wrzucić plasterek cytryny i dwa przecięte ząbki czosnku. Dodać śmietanę, wcześniej rozrobioną z małą ilością zupy. Podawać z kiełbasą. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Wyśmienita zupka , dawno nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię żurek, ale u mnie zazwyczaj do żurku podaje się białą kiełbaskę
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszniutki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam taki zurek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !