Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gruszka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

SER PLEŚNIOWY BRIE 5 plasterków
orzechy włoskie 20 g
gruszka 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Gruszka z serem pleśniowym i orzechami włoskimi

Gruszkę umyć i pokroić w dość grube plastry, wydrążyć gniazda nasienne.
Układać warstwami: plaster gruszki, 2 plastry sera, orzechy, pieprz itd.
Gotowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agiatis 05.07.2012 08:18
Gruszki w Twoim wykonaniu są obłędne;)
ronald88 10.11.2011 14:05
super
1j1o1l1a1 07.11.2011 14:52
ciekawe:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak