Sposób przygotowania

Wymoczone w mleku (pół na pół z wodą) kapelusze grzybów gotujemy do miękkości. Cedzimy. 2,5 szklanki wywaru łączymy z zakwasem, dodajemy przyprawy, obrany ząbek czosnku, zagotowujemy i trzymamy na ogniu przez klika minut, gdy trzeba lekko doprawiamy. Podajemy z ziemniakami i jajkami przekrojonymi na połówki lub ćwiartki. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam go
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszniutki
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszniutki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobry
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo taki lubię, polecam jest naprawdę dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !