Sposób przygotowania

1

Krewetki marynujemy 2 godziny wcześniej. Marynata: Do miseczki wlewamy oliwę, wyciskamy czosnek i dodajemy bardzo drobno pokrojoną papryczkę pepperoni. Doprawiamy solą, pieprzem i pikantną przyprawą. Wkładamy do marynaty krewetki i odstawiamy do lodówki na kilka godzin. Mieszamy.
2

Pieczemy zawinięte w papierze do pieczenia w 180 C. Po upieczeniu wkładamy do rozdrabniacza, dodajemy koperek i serek Arla z pomidorami. Mieszamy i doprawiamy do smaku. Mąkę, jajko, oliwę i wodę łączymy i wyrabiamy na gładkie ciasto. Odkładamy na 30 minut. Rozwałkowujemy i wykrajamy kwadraty. Nakładamy farsz i lepimy pierogi. Gotujemy we wrzącej wodzie

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wow :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 4
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Wygląda super! Muszę spróbować...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !