Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupkie paluszki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 op
parówki 1 kg
papryka
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupkie paluszki

parówki przekroić wzdłuż na pół,natnij w kilku miejsach,podsmaż na oleju.ostudz,oprósz mieloną papryką.ciasto francuskie pokroj na paski 3 cm,owiń parówki.piecz 15 min w temp.150 stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zielonamorelka 06.11.2011 20:56
uwielbiam wszystko co kruche ale jakoś ciasto francuskie mi nie podchodzi zwłaszcza z parówkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak