Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Wątróba (z kurczaka) 60 dkg
cebula 2 szt
olej 3 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
woda 3 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulką

Opłukaną wątróbkę pokroić. Cebulę posiekać. Olej rozgrzać dać cebulkę zarumienić, dodać pokrojoną wątróbkę, podsmażyć. Dodać wodę doprawić do smaku i dusić pod przykryciem ok. 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 06.11.2012 16:00
też wolę mniej sosu
IZABELA29 16.10.2012 08:43
Lubię tak czasami zjeśc ale nie robie tak rzadkiej konsystencji ,niepodlewam taką ilością wody
RenataZ-et 07.05.2012 22:51
bardzo lubię
IKrakowianka 27.02.2012 23:25
super
Anna138 22.02.2012 20:26
pyszne
Ewelina38 17.01.2012 07:44
uwielbiam
Ewa111 09.12.2011 17:10
pyszna ,bardzo taka lubię
Justyna Jussstiii 21.11.2011 10:18
super
mic 16.11.2011 10:49
najbardziej lubię wątróbke przyrządzoną przez moją mame
Wacław 13.11.2011 12:15
b.smaczna !
mirosława4 08.11.2011 19:03
pyszna
Mariusz10 07.11.2011 23:08
lubię taką
Wafelek2601 07.11.2011 14:27
bardzo lubię taką wątróbkę z cebulką
mikrusiak 06.11.2011 21:48
:) zjadłoby się ...;P

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak