Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dzem jabłkowo-jagodowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 8 szt
jagody 1 kg
cukier 2 szkl
imbir 1 łyżecczka
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyż

Przepis i sposób przygotowania na: dzem jabłkowo-jagodowy

jabłka obrac i pokroić w paseczki gotowac wraz z przyprawami na wolnym ogniu ok 40 min na wolnym ogniu pod koniec dodac rozpuszczoną żelatynę. Przelac do słoiów i pasteryzować ok 15 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 18.02.2012 10:28
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak