Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola z bekonem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa 1/2 kg
bekon 4 plastry
masło 2 łyżi
sól 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola z bekonem

Fasol włożyć do takiej ilości wody aby fasola była ledwo przykryta gotować bez przykrycia aż do miękkości odcedzić wymieszać z bekonem pokrajanym na małe kawałeczki i usmażonym uprzednio na patelni w maśle na jasnozłoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak