Sposób przygotowania

Wino, oliwę, posiekany czosnek, wszystkie posiekane zioła wraz z przyprawami wymieszać. Kurczaka podzielić na porcję i zalać przygotowaną marynatą. Odstawić do lodówki na 5 godz. Po tym czasie dać do naczynia żaroodpornego i piec w piekarniku ok. 50 min. w temp. 220 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    kurczaczek-palce lizać
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    super
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    kurczak w ziołach....? świetne danie! jedzcie więc panowie , panie!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    kurczak w winie jest bardzo smaczny.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    aromatyczny..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko !
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale aromatyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !