Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparogowa z pieczarkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa 1/2 kg
pieczarki 15 dag
masło 5 łyżek
sól 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparogowa z pieczarkami

fasolę wrzucić do wrzącej osolonej wodzie i gotować 15 minut bez przykrycia następnie odcedzić wymieszać z pieczarkami pokrajanymi w plastry i usmażonymi w maśle na jasnozłoty kolor pieczarki można dusić na maśle i polac fasolę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak