Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Golonki dokładnie myjemy, Nacinamy skórkę na krzyż i dokładnie nacieramy sola, pieprzem kolorowym mielonym oraz utartym w moździerzu zielem angielskim.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    golona pyszna i piwo zimno koniecznie...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ale kolor goloneczki złapały...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musi byc smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    dla mnie bomba
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    full wypas:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !