Sposób przygotowania

Mięso myjemy,kroimy w kostkę i podsmażamy na patelce.Na drugiej sporej patelni rozgrzewamy odrobinę oleju.Wkładamy pociętą kiszoną kapustę,dodajemy poszatkowaną cebulę i obraną,startą na grubej tartce marchewkę.Wszystko smażymy dość długo na niewielkim ogniu.Dodajemy miekkie mieso,doprawiamy do smaku sola i pieprzem.Mozna podać jako osobne danie lub do ziemniaczków.Polecam.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna kapustka taka bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mam na nią chrapkę
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Apetyczna kapustka a dodatkowo podoba mi się,że nie nazywasz jej bigosem! :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    super smaczna taka kapustka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pychotka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !