Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułka w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki 3 szt
jajko 2 szt
tłuszcz do smażenia
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
wino czerwone 1/2 szk

Przepis i sposób przygotowania na: Bułka w panierce

Bułki pokroić na kromki. Zalać winem i odstawić na 15 min. Jajka ubić. Kromki obtaczać w jajku, a następnie w bułce tartej. Smażyć z obu stron na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 26.09.2013 08:33
ciekawy pomysł
olkaaa 25.02.2013 08:18
chętnie spróbuję
Papryczka 28.08.2012 16:31
pomysłowe
barbara11561 11.06.2012 11:23
bardzo ciekawy przepis
kate.500 07.05.2012 20:10
pycha
alaaa 16.02.2012 19:00
ciekawe jak to smakuje z tym winem,,
Magdalena1110 09.11.2011 19:31
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak