Sposób przygotowania

Soczewicę zalać letnią wodą i odstawić na 12 godzin. Ugotować w tej samej wodzie. Odcedzić i zmielić. Cebulę posiekać, podsmażyć i dodać do masy z soczewicy. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Podgrzać na małym ogniu. Ostudzić i nadziewać pierogi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    nie mój smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    ciekawe nadzienie
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    nigdy nie robilam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    nigdy nie pokusiłam się na zrobienie takich pierogów, muszę spróbować
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne nadzienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !