Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus z łososia

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

białko 2 szt
śmietana 12% 1 szkl
sok z cytryny 2 łyżki
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
wędzony łosoś 150 g
masło do wysmarowania formy
sól, pieprz do smaku
łosoś filet 500 g

Przepis i sposób przygotowania na: Mus z łososia

ZXmiksować świerzego łososia, białka, śmietanę, sok z cytryny i koncentrat pomidorowy. Dodać sól i pieprz. 1/3 masy wlać do formy na wierzchu położyć pół porcji wędzonego łososia. Czynność tę powtórzyć tak by masda znalazła się na wierzchu. Piec 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak