Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt.
marchewka 1 szt.
pomidor 2 szt
ogórek
sól
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę kroimy i zasalamy. Odstawiamy na chwilę. Następnie kroimy pomidory na osiem części. Marchewkę trzemy na tarle o grubych oczkach. Ogórka można użyć świeżego, lub kiszonego. Kroimy je w cienkie plasterki. Wszystko łączymy i mieszamy. Dodajemy 1 -2 łyżkę majonezy lub śmietany. Przyprawiamy solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 29.12.2011 18:03
zawsze dobra;)
marchewka 17.11.2011 23:48
pięknie wygląda
Lotar 06.11.2011 16:16
lubię pekińską

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak