Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz pieczarkowy do udek z kurczaka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 20 dkg
cebula 1 szt.
ryż 2 szklanki
margaryna do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz pieczarkowy do udek z kurczaka

Pieczarki kroimy. Na margarynie podsmażamy cebulę, a następnie dodajemy pieczarki i dalej smażymy do odparowania wody. Łączymy z wcześniej ugotowanym ryżem. Przyprawiamy solą, pieprzem i kucharkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak