Składniki:
makaron kokardki | 30 dag |
brokuły | 50 dag |
ser gorgonzola | 15 dag |
posiekany szczypiorek z dymki | 4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
majonez | 1/2 szkl |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
biały ocet winny | 1 łyżka |
natka pietruszki | 2 łyżki |
makaron kokardki | 30 dag |
brokuły | 50 dag |
ser gorgonzola | 15 dag |
posiekany szczypiorek z dymki | 4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
majonez | 1/2 szkl |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
biały ocet winny | 1 łyżka |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: