Sposób przygotowania

Kostki rosołowe Kucharek rozpuścić w 6 szklankach wrzątku. Cebule obrać, pokroić w ćwierćplasterki i zeszklić na oliwie. Mięso opłukać, osączyć, pokroić w kostkę i dodać do cebuli. Chwilę smażyć, mieszając, a następnie podlać kilkoma łyżkami rosołu i dusić pod przykryciem. Gdy mięso będzie prawie miękkie wrzucić obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki oraz pokrojoną w kostkę paprykę. Wlać wrzący rosół i gotować 15 min. Na koniec dodać koncentrat pomidorowy i wszystkie przyprawy. Zupę zagotować i podawać posypaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    smaczne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    na pewno tak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z wołowiny, super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ekstra, bo z wołowiny
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    podoba mi się
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    chyba bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !