Sposób przygotowania

W 1 i 1/2 litra gorącej wody rozpuszczamy kostki rosołowe- dodajemy starte buraki, marchewkę i pietruszkę, kapustę , a także pokrojone w kostkę ziemniaki- gotujemy do miękkości.
Zabielamy zupę śmietaną wymieszaną z mąką- chwilkę gotujemy.
Dodajemy odcedzoną fasolkę i mieszamy.
Przyprawiamy do smaku pieprzem i zieleniną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale bym zjadła:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super zupka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    zupka super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    robię podobnie i jest przepyszny
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    wow
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam taki z buraczkami :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !