Sposób przygotowania

Czereśnie umyj i osusz oraz wydryluj.Galaretki rozpuśc w 1 litrze wody według przepisu na opakowaniu .Dodaj czereśnie ,wymieszaj i schłódz .Długa foremkę wyłóż folia spożywczą .Wylej tężejąca galaretkę ,wstaw na 1 godzinę do lodówki .Porzeczki umyj osusz .Następnie maczaj je w roztrzepanym białku i obtocz w cukrze .Galaretkę wyjmij z formy i udekoruj porzeczkami .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Musi smakować wyśmienicie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    taki deser musi slicznie wygladać.
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    super deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    podoba mi się ten deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !