Sposób przygotowania

W misce mieszamy trzepaczką Triblade mleko z mąką, proszkiem do pieczenia, cukrem, jajkiem i przyprawami i kakao. Masa powinna mieć konsystencję gęstej śmietany. Nagrzewamy gofrownicę i wlewamy porcję ciasta. Po upieczeniu dekorujemy cukrem pudrem lub podajemy z konfiturami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Uwielbiam gofry, a te wyglądają bajecznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ale pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam gofry
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    pięknie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję Wam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !