Sposób przygotowania

Rybę pokroić w paski, skropić sokiem z cytryny oraz oprószyć solą i pieprzem. Obtaczać w mące i podsmażyć. Pory posiekać i podsmażyć, dodać vegetę, odrobinę wody, podsmażoną rybę i dusić do miękkości.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    tak jeszcze nie jadłam pstrąga
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !