Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg w porach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg patroszony 70 dag
por (biała część) 4 szt
przyprawa do potraw Kucharek 1 łyżeczka
sok z cytryny 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg w porach

Rybę pokroić w paski, skropić sokiem z cytryny oraz oprószyć solą i pieprzem. Obtaczać w mące i podsmażyć. Pory posiekać i podsmażyć, dodać vegetę, odrobinę wody, podsmażoną rybę i dusić do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 10.08.2013 07:34
fajna propozycja
barbara11561 24.07.2012 09:54
tak jeszcze nie jadłam pstrąga
Mariusz10 08.05.2012 14:36
świetny
alaaa 16.02.2012 19:02
pyszności
Magdalena1110 09.11.2011 19:00
fajne
suzana 05.11.2011 22:28
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak