Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z pomidorami i mozzarellą
Makaron ugotować w posolonej wodzie al dente, odcedzić, dodać pomidory z dodatkami oraz startą na grubej tarce mozzarellę i wymieszać.
makaron świderki | 35 dag |
dojrzały pomidor | 50 dag |
czosnek | 1 ząbek |
ser mozzarella | 35 dag |
bazylia świeża | 2 łyżki |
posiekane listki majeranku | 2 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
oliwa | 4 łyżki |
sok z cytryny | 0,5 szt |
sól | 1 szczypta |
anchois | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: