Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 1 szt
pieczarki 20 szt
masło do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z pieczarkami

Torebkę ryżu gotujemy tradycyjnie na wodzie z solą. Pieczarki myjemy, osuszamy i kroimy w plasterki. W rondelku rozpuszczamy masło i dodajemy pieczarki. Jak pieczarki będą już gotowe dodajemy do nich ryż i mieszamy. Pieczarki z ryżem smażymy razem przez dosłownie kilka chwil.
Ryż z pieczarkami jest pomysłem na odmienienie smaku ryżu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

karolina1869 23.09.2013 20:30
bardzo prosty przepis a ciekawy
Katarzyna59 22.07.2013 07:28
fajne jedzonko
barbara11561 02.04.2013 19:19
tez lubię,ale dawno nie robiłam,za to z kaszą gryczaną częściej
smakowita 17.06.2012 21:37
proste i bardzo smaczne !
olkaaa 02.03.2012 08:12
super
magdziorka6 14.02.2012 18:23
szybkie i smaczne
Margo1 12.12.2011 10:46
pyszne
calliope 11.12.2011 10:01
smaczne danie :)
joanna77 17.11.2011 12:58
pycha
ziutula
ziutula 11.11.2011 08:32
proste i dobre
Andzia1977
Andzia1977 10.11.2011 23:21
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak