Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie po kaszubsku wg. Ewy
Kroki postępowania
Dodać olej cukier,ocet,przecier pomidorowy, ketchup,ziele ang.kminek,liście laurowe,doprawić pieprzem i solą.Gotować,mieszając 5 minut.
Smacznego !
matiasy | 1 kg |
cebula | 3 szt |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
ketchup | 3 łyżki |
olej | 1/3 szklanki |
ocet | 1/3 szklanki |
cukier | 1.5 łyżki |
woda | 1 szklanka |
sól | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 ziarenek |
Kminek mielony Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: