Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tradycyjny mintaj

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mintaj 70 dag
sól
sok z cytryny
mąka
jajko

Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjny mintaj

Rybkę kroimy na mniejsze kawałki,skrapiamy sokiem z cytryny,delikatnie solimy i oprószamy pieprzem.Panierujemy w mące,jajku i bułce tarej.Smażymy na rozgrzanym tłuszczu.Podajemy z surówka z kiszonej kapusty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 15.11.2013 16:43
tradycyjny i pyszny
Kas2 22.02.2012 12:06
moja ulubiona ryba
irenka 10.01.2012 21:12
lubię rybę
rutynka 18.11.2011 09:04
Bardzo dobra, lubię taką:)
Wacław 16.11.2011 11:01
smaczna rybka !
smakoszek 13.11.2011 00:33
pyszna rybka
joanna77 09.11.2011 20:19
super
AgaS10 08.11.2011 20:38
taką rybę lubię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak