Sposób przygotowania

Rybkę kroimy na mniejsze kawałki,skrapiamy sokiem z cytryny,delikatnie solimy i oprószamy pieprzem.Panierujemy w mące,jajku i bułce tarej.Smażymy na rozgrzanym tłuszczu.Podajemy z surówka z kiszonej kapusty.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    taką rybę lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna rybka !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Bardzo dobra, lubię taką:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    lubię rybę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    moja ulubiona ryba
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    tradycyjny i pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !