Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

babeczki z krówką

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 2 szkl
margaryna 3/4 kostki
cukier puder 1/2 szkl
żółtko jajek 3 szt
masa krówkowa 1 puszka
galaretka brzoskwiniowa 1 szt
krem do karpatki 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: babeczki z krówką

Mąkę, margarynę , cukier i żółtka - wszystko razem wymieszać, zagnieść i wstawić do lodówki na 1 godz. Ciastem wyłożyć foremki do babeczek i upiec na złoty kolor. Galaretkę przygotować wg. opisu na opakowaniu, ubić krem karpatkowy, babeczki napełniać masą krówkową następnie położyć krem udekorować kostkami galaretki i masą krówkową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 18.02.2014 08:05
sliczne babeczki
Ada-Gaba 29.10.2013 06:47
wyglądają smakowicie
misia53 15.06.2013 10:41
bardzo smaczne ,kto nie lubi krówki....?
KasiaK90 14.02.2012 10:46
świetne ciasteczka
ziutula
ziutula 09.02.2012 13:15
chętnie bym zjadła teraz te słodkości..
Maniek2 24.01.2012 07:40
musze takie zrobic pycha
everything 15.01.2012 15:22
bardzo apatycznie wyglądają
Wiesława1 19.12.2011 20:42
super
olkaaa 29.11.2011 07:22
pycha
Wafelek2601 17.11.2011 10:37
pycha
traktorek 16.11.2011 16:36
mniam
Beatris 14.11.2011 19:09
Moje dzieci byłyby zachwycone, gdyby mogły zjeść takie babeczki.
kuklik 07.11.2011 09:56
mniam
kuklik 07.11.2011 09:56
mniam
owca441 05.11.2011 18:20
bardzo apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak