Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowa Surówka z czarnej rzodkwi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czarna rzodkwa 20 dag
śmietanka 1 szklanka
jabłko 1 sztuka
sok z cytryny
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Domowa Surówka z czarnej rzodkwi

Rzodkiew dokładnie umyć, obrać i zetrzeć na tarce o średnich otworach, a następnie skropić sokiem z cytryny. Umyte jabłka ztrzeć na tarce o dużych otworach i wymieszać ze śmietanką. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 28.12.2011 17:57
znakomite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak