Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa dokładnie myjemy. Do gotującej się osolonej wody wkładamy ziemniaki w mundurkach, marchewkę oraz pietruszkę wraz z połówką selera. Gotujemy do miękkości każdego z warzyw stopniowo wyjmując te które ugotują się szybciej. Czekamy, aż warzywa wystygną i obieramy ze skórek tudzież łupinek. Następnie kroimy w bardzo drobną kostkę. To samo robimy z ogórkiem kiszonym. Dodajemy jeszcze groszek oraz majonez i całość mieszamy. Można jeszcze przyprawić solą i pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Smakowicie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Smakowicie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !