Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka koperkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1\\2 szt
marchew 1 szt
por 1 szt
pietruszka 1 szt
koper świeży 1\\2 pęczka
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier 1\\2 łyżeczki
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka koperkowa

Kapustę dokładnie myjemy,obieramy z uszkodzonych liści.Szatkujemy na tarce o średnich oczkach.Pora,marchew i pietruszkę obieramy,myjemy i również ścieramy.Koperek myjemy,osuszamy i drobno siekamy.Zamiast świeżego koperku możemy dodać koper suszony.Kapustę.starte warzywa i koperek mieszamy.Doprawiamy do smaku solą,pieprzem i cukrem.Na koniec dodajemy majonez.Podajemy z ziemniakami i kotletem schabowym.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anula250 17.02.2012 21:05
Super, jutro wypróbuję :)
Wacław 27.01.2012 08:47
bardzo dobra !
romanrafal
romanrafal 29.12.2011 04:45
smaczna
Ania67 27.11.2011 16:58
świetna
kate.500 19.11.2011 13:38
apetyczna surowka
Dorian 12.11.2011 22:53
smaczne
RenataZ-et 09.11.2011 15:38
super dodatek do obiadu
Iwona45 06.11.2011 13:47
surówka palce lizać;]
PaniMISIOWA 05.11.2011 19:11
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak