Sposób przygotowania

KAWĘ WYMIESZAĆ Z CUKREM . ŻELATYNĘ WYMIESZAJ Z 3-4 ŁYŻKAMI ZIMNIE WODY POZOSTAW AZ NAPĘCZNIEJE

ŻÓŁTKA UTRZEĆ Z CUKREM WANILIOWYM, DODAĆ SEREK I UBITĄ PIANE Z BIAŁEK . MASĘ DELIKATNIE POŁĄCZYĆ Z AJERKONIAKIEM ORAZ ROZPUSZCZONĄ W KĄPIELI WODNEJ ŻELATYN.BISZKOPTY NASĄCZYĆ KAWĄ .

DNO NIEWIELKIEJ TORTOWNICY WYŁOŻYĆ BISZKOPTAMI POSMAROWAĆ JE OK 3\\4 KREMU UŁOŻYĆ KOLEJNĄ WARSTWĘ BISZKOPTÓW WIERZCH POSMAROWAĆ RESZTĄ KREMU .SERNIK OZDOBIĆ STARTĄ CZEKOLADĄ.SCHŁODZIĆ

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    Mniamm:):):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    Cudo:D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !