Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rzodkiewki i rzeżuchy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiew pęczek
majeranek świeży 2 łyżki
ogórek 1
pomarańcze 2
ocet balsamiczny 2 łyżki
oliwa 2 łyżki
pieprz
rzeżucha
sok z pomarańczy 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rzodkiewki i rzeżuchy

Rzodkiew umyć i pokroić w plasterki. ogórek umyć i pokroić w słupki. Pomarańcze pokroić w kosteczkę. sok wymieszać z octem i oliwą. doprawić solą i pieprzem. majeranek i rzeżuchę wymieszać z plasterkami rzodkiewki i ogórkiem. dodać kawałki pomarańczy i polać sosem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak