Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg w panierce smażony na masełku

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg 4 sztuki
sok z cytryny 4 łyżeczki
sól do smaku
Pieprz cytrynowy mielony Prymat do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 1-2 sztuki
masło wg potrzeby

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg w panierce smażony na masełku

Ryby sprawić, umyć, osuszyć. Skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem, odstawić na godzinę do lodówki. Panierować w jajku i bułce tartej, smażyć na mocno rozgrzanym maśle.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 27.04.2013 07:49
pyszna rybka
IlonaAlbertos 07.04.2013 21:37
Pyszna rybka.
Bernadeta 24.02.2013 12:04
smaczna rybka
romanrafal
romanrafal 31.01.2013 13:02
smaczna rybka
barbara11561 21.01.2013 14:38
świetna rybka
Ada-Gaba 26.11.2012 12:50
znakomite danie
Anna138 10.10.2012 19:17
moja ulubiona rybka
Anna138 10.10.2012 19:16
moja ulubiona rybka
berys18 30.08.2012 12:02
pycha pstrąg
fictor123 09.07.2012 09:24
Swietna rybka
Krystyna32 19.06.2012 14:41
pycha
mela25 27.05.2012 07:57
ciekawe i pewnie dobre
Wacław 27.12.2011 11:01
pycha !
m1monika 17.12.2011 19:00
rybka pierwsza klasa!!!
Angelika10 10.12.2011 18:36
super
Mariusz10 30.11.2011 19:29
pycha!
mirosława4 27.11.2011 13:59
pyszna rybka
Motorek 18.11.2011 09:45
pycha
Seba 17.11.2011 12:09
smaczny
ankaryba 09.11.2011 23:44
super
Iwona51
Iwona51 09.11.2011 09:03
pycha
RenataZ-et 06.11.2011 19:45
Taka rybka smażona na masełku jest najlepsza!
MAR3STA 05.11.2011 21:35
pyszna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak