Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie, następnie odcedzamy i studzimy zimną wodą.Kapustę szatkujemy i sparzamy wrzątkiem.
Obrany czosnek przeciskamy przez praskę, następnie podsmażamy go na patelni na łyżce oleju. Dodajemy na patelnię makaron i kapustę i smażymy jakieś 10 minut ciągle mieszając.
Dodajemy śmietanę, doprawiamy solą, pieprzem i ziołami. Mieszamy całość i podajemy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    też lubię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !