Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia zapiekana z fasolą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała fasola 1 puszka
cukinia 1 sztuka
koncentrant pomidorowy 2 łyżki
cebula 1
parmezan starty 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia zapiekana z fasolą

cukinię umyć i przekroić wzdłuż. wydrążyć połówki i posiekać miąższ. fasolę wymieszać z miąższem i drobno posiekaną cebulą, koncentratem pomidorowym i serem doprawić do smaku. napełnij połówki cukini farszem i piec 30 minut w 180 stopniach

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak