Sposób przygotowania

1. WODĘ ZAGOTUJ Z MASŁEM ,CUKREM I SZCZYPTĄ SOLI.WSYP MĄKĘ,GOTUJ MIESZAJĄC,AŻ POWSTANIE GĘSTE ,LŚNIĄCE CIASTO .CIASTO PRZEŁÓŻ DO MISKI I LEKKO PRZESTUDŹ CAŁY CZAS MIKSUJĄC ,DODAJĄC PO JAJKU .RAZEM Z OSTATNIM JAJKIEM DODAJ PROSZEK DO PIECZENIA

2. SZPRYCA WYCIŚNIJ 14 KOPCZYKÓW NA BLACHĘ WYŁOŻONĄ PERGAMINEM. PIECZ 15-20 MIN(200) NASTĘPNIE 30-35 MIN W TEMP180 ST PRZESTUDŹ

3.LETNIE PTYSIE PRZETNIJ NA PÓŁ I NADZIEJ UBITĄ NA SZTYWNO KREMÓWKĄ Z USZTYWNIACZEM ,CUKREM,SKÓRKĄ I OWOCAMI.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ślicznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Natalia, masz coś z oczami?! przecież to skan zdjęcia i na dodatek tak marny, że niewiele widać!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !