Sposób przygotowania

Seler sparzyć i podzielić na części.Umyte pomidory i pieczarki oraz cebulę pokroić i udusić na oliwie(około 20 min)Przyprawić solą,pieprzem,tymiankiem i majerankiem.Na łodygach selera położyć masę pieczarkową,posypać serem.Zapiec w średnio gorącym piekarniku,aż się rozpuści ser.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł na kolację
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    musi być bardzo smaczne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    widzę, że u Ciebie w przepisach przeważają pieczarki :) Danie zapowiada się bardzo smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    zapowiada się pysznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    super pomysł!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię podobnie, bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !