Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Seler zapiekany z pomidorami i pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler liściasty 1 szt
pomidory 3 szt
oliwa do smaku
majeranek do smaku
tymianek do smaku
cebula 1 szt
pieczarki 100 gram
tarty zolty ser 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Seler zapiekany z pomidorami i pieczarkami

Seler sparzyć i podzielić na części.Umyte pomidory i pieczarki oraz cebulę pokroić i udusić na oliwie(około 20 min)Przyprawić solą,pieprzem,tymiankiem i majerankiem.Na łodygach selera położyć masę pieczarkową,posypać serem.Zapiec w średnio gorącym piekarniku,aż się rozpuści ser.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 17.02.2014 00:46
robię podobnie, bardzo smaczne
Róża1 16.07.2013 13:59
super pomysł!!!!!
Ada-Gaba 06.05.2013 06:49
zapowiada się pysznie
gosia56 26.12.2012 11:23
napewno super
Iwusia 18.12.2012 23:29
widzę, że u Ciebie w przepisach przeważają pieczarki :) Danie zapowiada się bardzo smakowicie
Bożena13 23.07.2012 17:59
musi być bardzo smaczne;)
Wafelek2601 05.02.2012 00:10
pycha
mirosława4 10.11.2011 21:36
fajne
RenataZ-et 09.11.2011 15:32
super pomysł na kolację
RenataZ-et 09.11.2011 15:32
super pomysł na kolację

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak