Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Manna na rosole

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rosół 1 litr
manna 100 g
natka pietruszki do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Manna na rosole

Mannę płuczemy w wodzie. Gotowy rosół zagotowujemy i zasypujemy manną. Gotujemy przez kilka minut. Zupę podajemy posypaną natką pietruszki.
Ta wersja zupy to moje rozwiązanie dla rosołu pozostałego na dzień następny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 06.03.2014 00:05
lubię taką zupkę
RenataZ-et 20.12.2013 21:04
lubię taką
ankaryba 14.11.2013 08:29
mi smakuje :-)
Wacław 08.11.2013 14:29
żona przepada za takim rosołem
Łukasz15 16.08.2013 14:19
Bardzo lubię
Motorek 27.07.2013 08:09
fajna zupka
Katarzyna59 03.07.2013 08:08
bardzo smaczna
fotoviderek 12.06.2013 09:31
Dobry przepis :)
EmciaPichci 12.05.2013 20:26
ciekawe ciekawe..
Alex_M 01.04.2013 11:02
sposob na rosol super :)
junox 18.03.2013 23:38
nie jadłam takiej
aisza1 19.02.2013 12:07
na rosole nie jadłam jeszcze
ElizaT 10.02.2013 09:51
super
adam1f 29.12.2012 01:21
dobra
adam1f 29.12.2012 01:21
dobra
adam1f 29.12.2012 01:20
dobra
IwonaKa 17.12.2012 23:07
mama gotowała mi taką zupkę,smaczna
Pani Domu 02.11.2012 18:43
fajny pomysł
eliza135 29.10.2012 09:21
bardzo lubię
pestka 13.10.2012 21:20
proste i dobre
wulkanxd 06.08.2012 09:49
pyszne!
berys18 22.07.2012 10:53
fajny pomysł
[email protected] 30.06.2012 17:25
pycha
[email protected] 30.06.2012 17:25
pycha
[email protected] 30.06.2012 17:25
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak