Sposób przygotowania

Kapustę gotujemy, studzimy, kroimy.

Cebulę kroimy w kostkę, smażymy, dodajemy posiekane lub zmielone przez maszynkę o grubym sitku grzyby.
Wszystko łączymy, solimy i pieprzymy do smaku.

Składniki na naleśniki dokładnie rozrabiamy na jednolitą masę.
Smażymy naleśniki bez polewania tłuszczem patelni.
Na usmażone naleśniki kładziemy po czubatej łyżce stołowej farsz, składamy w kopertę. Moczymy w roztrzepanych jajkach, panierujemy w bułce tartej i podsmażamy na oleju na złoty kolor.

Jeżeli nie mamy świeżych lub mrożonych grzybów, możemy dodać pieczarki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !