Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gotowane filety z morszczuka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z morszczaka 1/2 l
cytryna 2 plastry
skórka cytrynowa 1 kawałek
koper włoski 5 ziarenek
majonez 125 ml
sól 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Gotowane filety z morszczuka

Filety umyć i włożyć do garnka z wrzącej osolonej wodzie z dodatkiem cytryny i kopru włoskiej gotować przez 20 minut pod przykryciem po ugotowaniu odcedzić i włożyć na półmsiek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak