Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Wlewam śmietanę do rondelka i doprowadzam do wrzenia. Następnie zdjemuję garnek z ognia, wrzucam połamaną czekoladę i wsypuję cukier. Mieszam do całkowitego rozpuszczenia. Jeśli chcemy krem zabrawić barwnikiem w proszku, należy zrobić to teraz, by dobrze się rozpuścił. Gdy masa jest już jednolita, wkładam ją do lodówki przykrytą folią spożywczą, by nie wchłaniała zapachów z lodówki.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    świetny
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wspaniałe cuda robisz z tym kremem, to taki lepszy 'butter icing cream'
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    chyba Ci podkradnę ten krem, bo te ciasta wyglądają cudnie :)
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    cudne
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !