Sposób przygotowania

W 1/4 szklanki mleka roztrzepujemy jajka i obie mąki. Resztę mleka zagotowujemy z cukrem.
Dodajemy rozrobione jajka z mąką.
Zagotowujemy i chwilę gotujemy cały czas mieszając.
Margarynę ucieramy i dodajemy do niej po łyżce przestudzony budyń.
Dokładnie miksujemy, aby nie było grudek.
Taką masą możemy przełożyć prawie każde ciasto.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Widać że dobra
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    dobra, polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Czadowe zdjęcie :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !