Sposób przygotowania

Podsmażyć na 1/2 łyżeczce oleju mięso mielone z cebulą pokrojoną w małą kostkę. Przyprawić je solą i pieprzem wg uznania, Przygotowanym farszem napełnić suche rurki makaronu Canneloni i ułozyć je w żaroodpornym naczyniu. 2 opakowania sosu Neapolitańskiego z oregano i tymiankiem wymieszać z 600 ml zimnej wody i zalać makaron w naczyniu żaroodpornym. Zapiekać wszystko w piekarniku nagrzanym do 180 stopni 25-30 minut. Canneloni ostrożnie przełozyć na talerze za pomocą szerokiej łopatki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    fasola

    wygladają świetnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kiedyś je częściej robiłem, teraz zbyt dużo zabawy dla mnie z tym
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    napewno spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !