Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA Z MAKRELI WĘDZONEJ I TWAROGU

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
smietana 18% 1 łyżka
koncentrat pomidorowy 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
ser biały 1 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA Z MAKRELI WĘDZONEJ I TWAROGU

Ser przełóż do miseczki lub płaskiego talerzyka i rozgnieć widelcem. Makrele dokładnie obierz ze skóry i ości. Dołóż do sera. Dodaj łyżkę śmietany i koncentratu pomidorowego. Wszystko dokładnie wymieszaj. Dopraw solą oraz pieprzem do smaku. Do dekoracji możesz użyć szczypiorku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 20.11.2012 12:19
fajan
aga130982 06.11.2011 12:39
mniam mniam mniam mniam
artur7 04.11.2011 16:29
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak