Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i wykrawamy z góry ziemniaka tak by powstał tylko koszyczek. Cielęcinę kroimy w drobną kostkę i smażymy chwilkę doprawiając do smaku. Cebulę kroimy w kostkę. Oscypka trzemy na tarce o grubych oczkach. Cielęcinę mieszamy z cebulą i oscypkiem. Tym farszem nadziewamy ziemniaki. Górę posypujemy jeszcze oscypkiem. Olejem smarujemy ziemniaka i posypujemy w przyprawie do ziemniaków. Ziemniaki grillujemy na rozgrzanym grillu ok 15-20 min. Można też wcześniej ziemniaki ugotować wtedy czas grillowania skróci się do 5 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne ,zjadłabym takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    hmmm. moze to byc dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Ziemniaki przyrządzone na inny sposób są ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    super danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    super ziemniaczki
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam jeszcze takich
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    muszą być smaczne takie ziemniaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !