Sposób przygotowania

1. jaja ubij z 1\\2 cukru. wymieszaj z migdałami .porcje ciasta wkładaj na przykryta pergaminem blachę. formując kółka .piecz 15 min w 175 st biszkopty przełóż na wałek. owiń ściereczką i wystudź

2.truskawki zmiksuj z resztą cukru, przetrzyj. śmietanę ubij ze śmietan -fixe m .połącz z truskawkami

3.mus przeżuł do szprycy i napełnij nim ciastka. oprósz cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    bardzo ładnie wygladają i pewnie są smaczne
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    gottina, a nie zauważyłaś,że ten ładny widok zawdzięczasz skanowi zdjęcia z gazety lub książki?! Elżbieta, na tym portalu długo się nie podwieziesz na palgiatach i skanach.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !