Przepis i sposób przygotowania na: KRUCHE Z GALARETKA
2. FORMĘ W KSZTAŁCIE SERCA POSMARUJ TŁUSZCZEM I OPRÓSZ BUŁKĄ TARTA .TRUSKAWKI OPŁUCZ,OSĄCZ I USUŃ SZCZY PUŁKI.
3 OWOCE POKRÓJ NA POŁÓWKI. GALARETKĘ ROZPUŚĆ W 1 SZKLANCE WRZĄTKU .SCHŁODZONE CIASTO ROZWAŁKUJ I WYLEP NIM SPÓD BRZEGI FORMY.
4.SPÓD GĘSTO PO NAKŁUWAJ WIDELCEM KILKU MIEJSCACH WSTAW DO PIEKARNIKA ROZGRZANEGO DO TEMPERATURY 200 STOPNI .I PIECZ 25 MIN . WYMNIJ I POZOSTAW DO OSTYGNIĘCIA . NASTĘPNIE ODWRÓĆ DO GÓRY DNEM, OSTROŻNIE ZDEJMIJ FORMĘ. NA CIEŚCIE POŁÓŻ TRUSKAWKI .POSMARUJ TĘŻEJĄCĄ GALARETKĄ ..UDEKORUJ MARCEPANOWYMI OZDOBAMI .SCHŁODŹ.